Gezocht: mensen met kwaaltjes!

Onlangs ben ik geslaagd voor de opleiding Ayurvedisch voedings- en leefstijl coach! Super tof, want nu kan ik echt beginnen mensen helpen gezonder laten worden. En het leuke voor jou is: tot januari 2018 begeleid ik je adhv drie sessies voor helemaal niks!!

Iets voor jou?

Heb jij vaak last van verkoudheid, hoofdpijn, lastig naar de wc kunnen of iets anders waar je wel vanaf zou willen? Ik help je er graag mee!

Mijn focus ligt op voeding, maar ik kijk ook naar je leefstijl en geef een advies dat past bij jouw leven. Soms maken de kleinste veranderingen namelijk al een wereld van verschil.

Investering

Voor de drie consulten en het advies hoef je mij niks te betalen. Het enige wat ik van je vraag is de intentie mijn advies serieus op te volgen, feedback erop te geven en een kleine financiële investering in eventuele voedingsmiddelen en/of Ayurvedische kruiden. Voor slechts een paar tientjes voel jij je dan binnenkort weer een stuk beter.

Werkwijze & locatie

Hoe we te werk gaan? Je krijgt een formulier met een aantal vragen over jouw situatie en tijdens de consulten gaan we daar dieper op in. Ter ondersteuning voel ik aan je pols en bekijk ik je tong. En aan de hand daarvan stel ik een persoonlijk voedings- en leefstijlplan voor je op.

Locatie: Utrecht, Leidsche Rijn. Prima bereikbaar met de auto en OV: paar minuten van de A2 en bus stopt praktisch voor de deur.

Interesse?!

Kan jij wel een gezond plan gebruiken? Of ken je iemand anders? Stuur me een mailtje op info [at] altijdtrek.nl!

2 gedachtes over “Gezocht: mensen met kwaaltjes!”

 1. Hallo Laura,
  Ben hier via via op je beland en lees nu dit stukje. Je website en recepten zen er leuk en gezond uit. Ik denk er zelf over om ‘iets’ met eten en hormonen te gaan doen maar jouw oproep maakt me erg nieuwsgierig naar de opleiding die jij hebt gevolgd. Bovendien, mijn interesse is er niet voor niets, heb ik al heel lang last van buikpijn, een zgn. prikkelbare darm. Fodmap tijdje gevolgd. Niet of nauwelijks tarwe of andere granen eten, helpt enorm. Meer groenten en fruit en vitamine d aanvullen ook… en toch ben ik bijna altijd verkouden, gauw moe en heb vaak last van verstopping. Dus mocht je nog iemand zoeken dan houd ik me aanbevolen!

  1. Hi RH, dankje :) Wat fijn dat je al iets hebt gevonden wat helpt! Helaas zit ik met deze consulten dit jaar inmiddels vol, maar wellicht kunnen we in het nieuwe jaar iets voor elkaar betekenen.
   En misschien dat ik je wel alvast een beetje op weg kan helpen.. Eet je (veel) rauwe groentes en/of salade en/of drink je graag smoothies? Probeer dit dan niet/minder te doen in de koudere periodes. Je kunt je beter focussen op warme en verwarmende voeding en dranken. Kans is groot dat de verstopping dan al minder wordt. Dat is deze periode voor iedereen sowieso beter, maar(!), omdat ieder mens anders is en ik je precieze situatie niet ken, kan ik niet inschatten in hoeverre het bij jou tot zíchtbare verbetering van je klachten leidt. Om je advies te geven dat passend is bij jouw situatie moet ik je toch echt in het echt zien en spreken :)
   Succes en wellicht tot ziens! (mocht je komend jaar interesse hebben in een consult of meer informatie daarover, mail me dan op info [at] altijdtrek.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.