Je loopt misschien al een tijdje rond met een klacht die maar blijft opspelen; een opgeblazen gevoel, moeilijk in beweging komen, maagzuur, emotioneel snel uit balans, een kort lontje, of juist emoties opkroppen.. Gelukkig komt de healing magic van Ayurveda en mijn voeding coaching nu op jouw pad! Want door soms al hele kleine aanpassingen in je voeding en leefstijl toe te passen, kun je grote verschillen merken in hoe je je lichamelijk maar ook emotioneel voelt. Wandel je ‘t eerste stukje met mij, online voedingscoach, mee?

Ga direct naar

Mijn voeding coaching missie

Ik wil je graag helpen om lichamelijk en emotioneel beter in je vel te zitten, door samen te kijken welke mogelijkheden er binnen jouw leven passen qua voeding en lifestyle, waardoor je haalbare stappen kunt zetten richting een gezonder en gelukkiger leven.

Want hoe zonde is het om met ’n klacht rond te blijven lopen en net niet alles uit je leven te kunnen halen?

Plan direct jouw eerste sessie >>

Online voedingsadvies van Laura - ayurvedisch voeding coaching / ayurvedische online voedingscoach
Dit ben ik, jouw online voedingscoach. Onder het kopje ‘wie ben ik‘ vind je meer informatie over mij.

Foto door Eleana Jeannette (eleanajeannette.com)

Tijd om stappen te zetten met ‘n online voedingscoach

Alles gebeurt met een reden, je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Voel je ook dat NU het moment is om met je issue aan de slag te gaan? Met mijn hulp, informatie en sturing kun je daar al snel mooie stappen in zetten!

Het is bovendien mijn bedoeling om je – spreekwoordelijk – te leren vissen; jou te leren wat ik zelf ook heb mogen leren. Zodat je na een stukje begeleiding zelf de beste keuzes kunt maken die jouw gezondheid dienen.

Plan direct jouw eerste sessie >>

Terug in contact met je natuur & kracht

Mijn allergrootste wens is dat we allemaal weer in contact komen met onze ware natuur en daarmee onze kracht. En om dat te bereiken dienen we eerst los te komen van issues die ons niet langer dienen, zoals terugkerende lichamelijke klachten of steeds weer opspelende emoties.

Ik snap heel goed dat het spannend is om aan jezelf te werken; want ondanks dat ik niets liever wilde dan mezelf beter voelen, voelde ik lange tijd ook dat ik mezelf daarin toch tegenwerkte. Het is best spannend om je daadwerkelijk beter te voelen, om het oude los te laten. Want hoe het nu is, is immers bekend en daarmee gek genoeg ook wel comfortabel.

Maar stel je eens voor dat je precies weet wat jij lichamelijk en emotioneel nodig hebt, dat je aan kunt voelen wanneer onbalans op de loer ligt en je bij kunt sturen om zo alsnog in balans te blijven. En dat wanneer er toch een moeilijke periode aanbreekt, je dit zo goed mogelijk kunt navigeren en doorleven. Dat wil jij toch ook?

Laten we beginnen met de eerste (gevoelsmatig) kleine, haalbare stappen ♥

Zet je eerste stap: boek ‘n afspraak >>

Jouw voeding coaching sessie of traject

Plan dan nu een afspraak voor een 1-op-1-coachingsessie!

Voor €39,95 krijg je:

 • Vooraf een uitgebreide vragenlijst waardoor je zelf stil staat bij jouw huidige situatie en wat je wilt bereiken;
 • Een (online) gesprek van ongeveer een uur, waarin we ingaan op jouw situatie mogelijkheden wat betreft voeding en je dagelijks leven bespreken;
 • Een digitaal verslag met daarin de adviezen en tips die we hebben besproken.

Voor €90,- krijg je een coaching-traject van drie sessies;

 • Oftewel bovenstaande,
 • plús daarbij nog twee vervolgsessies van ongeveer een half uur, waarin we bespreken hoe het dan met je gaat, waar je wellicht tegenaan loopt en hoe je bij kunt sturen. Ook daarvan krijg je weer een digitaal verslag opgestuurd.

Plan direct jouw eerste sessie >>

Healing Ayurveda magic

Echt, de kennis uit de Ayurveda is zo waardevol en logisch. Het geeft zoveel inzicht in je eigen leven, maar ook in de wereld om je heen. Waardoor het je kan helpen om je zoveel beter te voelen. Dat wil jij toch ook?

Plan direct jouw eerste sessie >>

Op bovenstaande diensten is het volgende van toepassing:
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiestatement

5 reacties

 1. Rinske zegt:

  Laura is een hele prettige coach! Ze luistert goed naar je wensen en past daar haar advies op aan en deelt graag haar kennis met je!

  1. Dankjewel voor het compliment Rinske!

 2. Simone zegt:

  Ik was heel blij met het voedingsadvies van Laura. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en past daar een advies op aan waar je echt iets aan hebt. Ze is duidelijk, vriendelijk, ondersteunend en weet waar ze over praat. Ik zou Laura zeker aanraden als je opzoek bent naar een voedingsadvies op maat en ik kom ook zeker terug als ik weer vragen heb!

  1. Bedankt Simone, fijn dat ik je kon helpen!

   1. Anoeska zegt:

    De coaching van Laura is heel fijn. Op een laagdrempelige manier geeft ze je tips die je makkelijk kunt toepassen en blijft doen. Ze denkt met je mee, luistert goed en stuurt altijd een verslag met haar advies en dingen die ze nog heeft opgezocht. Dank je wel Laura!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.