Wist jij dat je je al een stuk beter kunt voelen door slechts kleine veranderingen in je voedings- en/of leefpatroon toe te passen? Ik help je graag uitzoeken welke aanpassingen voor jou het beste werken!

Ga direct naar

Wie ben ik?

Ik ben Laura en ben moeder van een lieve peuter. Samen met mijn vriend wonen we in Nijkerk en daar werk ik vanuit mijn kantoor op zolder of aan de keukentafel.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in hoe voeding invloed heeft op je gezondheid. Door steeds weer wat nieuws uit te proberen en er met mensen over te praten, ben ik uiteindelijk bij de Ayurveda uitgekomen.

Dit is een eeuwenoude ‘way of life’, maar is tegelijkertijd supermodern. Na een voedingscursus en een cursus hoe Ayurveda in je dagelijks leven toe te passen, ben ik de jaaropleiding tot Ayurvedisch Voedings- en Leefstijl Coach gaan doen, en heb ‘m succesvol afgerond.

Persoonlijk voedingsadvies, gebaseerd op kennis uit de Ayurveda

Voor mij klopt de logica van Ayurveda gewoon en daarom wil ik jou helpen deze wijsheid in jouw leven toe te passen. Ik richt me daarbij met name op online voedingsadvies, maar geef je ook tips voor je dagelijks leven. En dat doe ik graag zo concreet mogelijk, zonder ingewikkelde uitleg als je daar niet op zit te wachten. Gewoon duidelijk en simpel, passend bij jouw wensen en leven. Want Ayurveda hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Ayurveda gaat er van uit dat ieder mens uniek is, waarbij een voedingspatroon en leefstijl dat het beste bij jou past, ervoor zorgt dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je hebt dan meer energie en minder last van klachten. Ik help je dus graag ontdekken wat voor jou gezonde voeding is en welke (kleine) aanpassingen in je leefstijl jou kunnen helpen.

Online voedingsadvies van Laura

Hoe geef ik je online voedingsadvies?

Om jou een passend en persoonlijk advies te kunnen geven, heb ik eerst een aantal vragen voor je. In een digitale vragenlijst vraag ik je over wat je gemiddeld eet en hoe je leven er zo’n beetje uitziet. Ook komen er vragen voorbij over mogelijke klachten die je ervaart en hoe het met jou en je lichaam gaat in het dagelijks leven.

Aan de hand van jouw antwoorden kan ik zien of er iets uit balans is en je een op jouw situatie afgestemd advies geven. Hoe meer jij beantwoordt, hoe beter ik mijn advies naar jou kan personaliseren, maar als je iets liever niet deelt kun je de vraag gewoon overslaan. Hoe dan ook; ik zal de informatie die je deelt verder nergens voor gebruiken!

Na het invullen van de vragenlijst, stuur je me het ingevulde document retour en ontvang je binnen twee weken een persoonlijk voedingsadvies.

Voedingsadvies in Nijkerk

Het is ook mogelijk om voor een consult bij mij op de bank in Nijkerk aan te schuiven. Doen we hetzelfde als hierboven omschreven, maar dan kunnen we elkaar ècht aankijken en een hand geven.

Wat kost het?

Iedereen is anders en heeft andere wensen, daarom bied ik mijn online voedingsadvies ook op verschillende manieren aan.

Online check

Krijg inzicht in hoeverre jouw food- & lifestyle-keuzes goed bij jouw lichaam passen, en waar kansen liggen om je (nog) beter te voelen.


€31,50

incl. btw

Online* 1e consult

In een gesprek van 60 minuten bespreken we jouw huidige situatie & wensen en welke veranderingen voor jou haalbaar zijn.

Hier krijg je een digitaal verslag van, met handige tips waar je direct mee aan de slag kunt.

€47,50

incl. btw

Vervolgconsult

Voor als je na een eerder consult nieuwe vragen hebt waar je tegenaan loopt.

Een vervolgconsult* duurt 30 minuten en is inclusief een digitaal verslag met tips.€33,-

incl. btw

Consulttraject

In een reeks van 3 (online*) gesprekken kunnen we net ‘n stapje verder; wat zijn je wensen, waar loop je tegenaan en hoe sturen we dat bij?

Consult 1 duurt 60 minuten, 2 en 3 beide 30 minuten. Alle drie inclusief digitaal verslag met tips.

€120,-

incl. btw

* Consulten vinden standaard online plaats, via Skype, WhatsApp of Telegram, maar kunnen voor €2,50 toeslag ook plaatsvinden bij mij thuis in Nijkerk.

Doe mij maar zo’n voedingscheck!

Krijg hier inzicht in jouw food- en lifestyle-keuzes a.d.h.v. de VOEDINGSCHECK>>

Of boek een (online) consult!

Consults vinden plaats op maandag, woensdagochtend en vrijdagmiddag. Mail mij voor de eerstvolgende mogelijkheid. In overleg is een gesprek ook ‘s avonds of in het weekend mogelijk.

Op bovenstaande diensten is het volgende van toepassing:
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiestatement

4 Reacties

  1. Rinske zegt:

    Laura is een hele prettige coach! Ze luistert goed naar je wensen en past daar haar advies op aan en deelt graag haar kennis met je!

    1. Dankjewel voor het compliment Rinske!

  2. Simone zegt:

    Ik was heel blij met het voedingsadvies van Laura. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en past daar een advies op aan waar je echt iets aan hebt. Ze is duidelijk, vriendelijk, ondersteunend en weet waar ze over praat. Ik zou Laura zeker aanraden als je opzoek bent naar een voedingsadvies op maat en ik kom ook zeker terug als ik weer vragen heb!

    1. Bedankt Simone, fijn dat ik je kon helpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.