Kun je wel wat (online) voedingsadvies gebruiken? Ben je gewoonweg benieuwd welk eten het beste bij JOUW lichaam past? Nieuwsgierig hoe je meer Ayurvedisch kunt eten? Of heb je regelmatig last van een opgeblazen buik, winderigheid, maagzuur, hoofdpijn, slapeloosheid, verkoudheid, hooikoorts, lastig naar de wc kunnen, diarree, of iets heel anders..?

Ik help je er graag mee!

Download direct de vragenlijst voor de voedingscheck >>

Wie ben ik?

Ik ben Laura, 34 jaar, en sinds 2019 moeder van een lief klein meisje. Samen met mijn vriend wonen we in Nijkerk en daar werk ik vanuit mijn kantoor op zolder of aan de keukentafel.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in hoe voeding invloed heeft op je gezondheid. Door steeds weer wat nieuws uit te proberen en er met mensen over te praten, ben ik uiteindelijk bij de Ayurveda uitgekomen.

Dit is een eeuwenoude ‘way of life’, maar is tegelijkertijd supermodern. Na een voedingscursus en een cursus hoe Ayurveda in je dagelijks leven toe te passen, ben ik de jaaropleiding tot Ayurvedisch Voedings- en Leefstijl Coach gaan doen, en heb ‘m succesvol afgerond.

Persoonlijk voedingsadvies, gebaseerd op kennis uit de Ayurveda

Voor mij klopt de logica van Ayurveda gewoon en daarom wil ik jou helpen deze wijsheid in jouw leven toe te passen. Ik richt me daarbij met name op online voedingsadvies, maar geef je ook tips voor je dagelijks leven. En dat doe ik graag zo concreet mogelijk, zonder ingewikkelde uitleg als je daar niet op zit te wachten. Gewoon duidelijk en simpel, passend bij jouw wensen en leven. Want Ayurveda hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Ayurveda gaat er van uit dat ieder mens uniek is, waarbij een voedingspatroon en leefstijl dat het beste bij jou past, ervoor zorgt dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je hebt dan meer energie en minder last van klachten. Ik help je dus graag ontdekken wat voor jou gezonde voeding is en welke aanpassingen in je leefstijl jou kunnen helpen.

Online voedingsadvies van Laura

Hoe geef ik je online voedingsadvies?

Om jou een passend en persoonlijk advies te kunnen geven, heb ik eerst een aantal vragen voor je. In een digitale vragenlijst vraag ik je over wat je gemiddeld eet en hoe je leven er zo’n beetje uitziet. Ook komen er vragen voorbij over mogelijke klachten die je ervaart en hoe het met jou en je lichaam gaat in het dagelijks leven.

Aan de hand van jouw antwoorden kan ik zien of er iets uit balans is en je een op jouw situatie afgestemd advies geven. Hoe meer jij beantwoordt, hoe beter ik mijn advies naar jou kan personaliseren, maar als je iets liever niet deelt kun je de vraag gewoon overslaan. Hoe dan ook; ik zal de informatie die je deelt verder nergens voor gebruiken!

Na het invullen van de vragenlijst, stuur je me het ingevulde document retour en ontvang je binnen twee weken een persoonlijk voedingsadvies.

Wat kost het?

Wanneer je besluit online voedingsadvies van mij af te nemen, kun je kiezen uit drie pakketten.

Voedingscheck met persoonlijk advies

Het persoonlijk advies is een digitaal advies dat ik je toestuur n.a.v. de antwoorden die jij hebt gegeven op een digitale vragenlijst. Op basis van eventuele klachten en o.a. wat jij dagelijks eet, geef ik je handige tips en suggesties voor verbetering.

Voedingscheck, advies en online consult

Je kunt ook kiezen om naast het persoonlijke advies een aanvullend online consult te doen. Dit kan bijvoorbeeld als gesprek via Skype, maar ook via de mail. In beide gevallen kun je je vragen stellen die het implementeren van het advies met zich meebrengen, of nieuwe issues waar je tegenaan loopt.

Voedingscheck, advies en 3 online consulten

Wil je nóg wat verder gaan, kies dan voor drie online consulten naast het persoonlijke advies. Daarmee ga jij zelf aan de slag met het advies en bespreken we gedurende drie (Skype/mail) sessies waar je evt. tegenaan loopt en hoe we het kunnen bijsturen.

Naar aanleiding van ieder consult ontvang je een kort digitaal verslag met daarin tips en adviezen.

*Een los consult is in principe alleen af te nemen na het persoonlijke advies en evt. eerdere consulten. Heb je een specifiek verzoek voor een los consult? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Doe mij maar zo’n voedingscheck!

Download dan nu de vragenlijst voor de voedingscheck en mail ‘m me retour.

Op bovenstaande diensten is het volgende van toepassing:
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiestatement

4 Reacties

  1. Rinske zegt:

    Laura is een hele prettige coach! Ze luistert goed naar je wensen en past daar haar advies op aan en deelt graag haar kennis met je!

    1. Dankjewel voor het compliment Rinske!

  2. Simone zegt:

    Ik was heel blij met het voedingsadvies van Laura. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en past daar een advies op aan waar je echt iets aan hebt. Ze is duidelijk, vriendelijk, ondersteunend en weet waar ze over praat. Ik zou Laura zeker aanraden als je opzoek bent naar een voedingsadvies op maat en ik kom ook zeker terug als ik weer vragen heb!

    1. Bedankt Simone, fijn dat ik je kon helpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.