LOGO_ALTIJDTREKHi, ik ben Laura!

Al jaren ben ik geïnteresseerd in hoe voeding invloed heeft op je gezondheid. EN vind ik het super leuk om lekker lang in de keuken te staan.

Mijn reis begon al heel vroeg, doordat ik als klein meisje al in de keuken stond. Het begon heel praktisch door elke donderdag lasagne uit een pakje te koken, omdat we anders veel te laat zouden eten. Tijdens mijn studentenjaren begon ik ook te zoeken naar mogelijkheden om mezelf beter te voelen door voeding.

Foto door Eleana Jeannette (eleanajeannette.com)

Door steeds weer wat nieuws uit te proberen en er met mensen over te praten, ben ik uiteindelijk bij de Ayurveda uitgekomen. Dit is een eeuwenoude ‘way of life’, maar is tegelijkertijd supermodern. Na een voedingscursus en een cursus hoe Ayurveda in je dagelijks leven toe te passen, ben ik de jaaropleiding tot Ayurvedisch Voedings- en Leefstijl Coach gaan doen, en heb ‘m succesvol afgerond.

Inmiddels ben ik moeder geworden en probeer ik mijn dochtertje ook zo goed en gezond mogelijk op te voeden. Door deze nieuwe dimensie kom ik ook weer interessante uitgangspunten over kinderen en voeding tegen.

En niet te vergeten: in september 2021 verscheen mijn eerste kookboek: Mmmm.. Maak meer met mungbonen!

Let’s connect

Op altijdtrek.nl, Facebook en Instagram houd ik je op de hoogte van mijn zoektocht naar gezonde voeding en toch lekker leven. De juiste balans dus. Onderweg hoop ik ook jou te inspireren.

Kun je wel wat hulp gebruiken in jouw zoektocht naar gezondheid? Als ayurvedisch lifestyle en voedingscoach help ik je daar graag mee!

Heb je een andere vraag of wil je gewoon eens contact met me opnemen? Mail me dan op ikhebook [at] altijdtrek.nl.

Gezellig in ieder geval dat je hier nu bent!