H(a)mmburger

20140221-192818.jpgEindelijk (wasn’t it obvious?!) ben ik tot de conclusie gekomen dat eten echt m’n ding is. Ik word er blij van, van dat eten.

M’n dagdromen gaan tegenwoordig dan ook niet (uitsluitend) meer over Coco-cola-light-break-mannen, maar draaien vooral om de vraag ‘wat eten we vandaag?’. Jup. Ik word er blij van.

Bovendien houd ik me steeds meer bezig met gezond eten en heb m’n dieet de afgelopen tijd dan ook behoorlijk aangepast. Ik ben nog op zoek naar hét Laura-dieet, maar waar ik momenteel in geloof is minder brood/pasta/rijst en koemelk en meer biologisch. Pakjes en zakjes deed ik sowieso al niet meer aan.

Vooral het minder brood en pasta eten is voor mij een uitdaging. Het minderen heeft wel wat weg van afkicken, denk ik. Maar het gaat behoorlijk goed en ik heb lol in de zoektocht naar alternatieven.
Zo heb ik vanavond een hamburger gemaakt; met in plaats van brood wat bladeren gekookte savooiekool. Met een beetje fantasie lijkt het net een echte hamburger. En het smaakte heerlijk én gezond. Ik werd er helemaal blij van.

Wat eet jij als vervanging van brood/pasta/rijst? Ben heel benieuwd en probeer het heel graag een keertje uit! Kom maar door met die tips :)

xL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.