Gezond brood: bak mungbrood met dit recept!

recept mungbroodOf je het nou ‘gezond’ vindt of niet; brood = lekker. Bovendien is een alternatief voor brood soms best lastig, het is zo in onze cultuur ingeburgerd. En laten we wel wezen: homemade boterhammen zijn ook gewoon heel effectief en handig voor de lunch. Een gezond brood kan dan nét die healthy touch geven.
Dus ben je op zoek naar een gezond brood, dat tarwevrij, glutenvrij*, vegan, koolhydraatarm én brood zonder gist is? Lees snel verder en bak binnenkort je eigen mungbrood.

*het brood kan glutenvrij gemaakt worden

Ga direct naar:

recept mungbrood = gezond brood

Foto door Eleana Jeannette (www.eleanajeannette.com)

Gezond brood: mungbrood

Ook binnen je (semi) gezonde lifestyle kun je dus nog gewoon lekker en gezond brood eten, en wel in de vorm van mungbrood! Het brood is gemaakt op basis van mungbonen en – zoals je hierboven kunt lezen – bevat geen tarwe (en kan zelfs glutenvrij gemaakt worden), geen melk, geen eieren en geen gist. Het voelt wél super lekker in je buik ♥

Recept brood

Hebben?! Bestel het recept hier voor €2,99 als download. Of check m’n mungbonen-kookboek ‘Mmmm – Maak meer met mung’, waar het mungbrood ook in staat.

bestel mungbrood

mungbrood & mungmuffins

Benieuwd naar de voedingswaarden van mungbonen? Lees alles over Magische Mungbonen >>

Wat zijn mungbonen?

Ervaringen met het mungbrood

Voorheen heb ik het brood een tijd via Thuisafgehaald aangeboden. Dit zijn een aantal reacties die ik kreeg op het mungbrood:

Ervaring mungbrood 2

Ervaring thuisafgehaald mungbrood 4Ervaring mungbrood 1ervaring mungbrood thuisafgehaald 3

Meer lezen

Lees ook deze 7 tips om je detox vol te houden, wanneer je interesse hebt om te detoxen. Of kun je wel wat tips gebruiken om gezonder te eten als man? (of vrouw natuurlijk) Check dan deze tips voor de man, die ook gewoon gezond wil eten.

2 reacties

  1. Margo Jamers zegt:

    Dag Laura, wat een interessante blog! Ik ben bezig met een ayurvedische detox kuur en kwam zo op je site terecht. Graag zou ik je recept voor het mung brood bestellen maar dat lukt me niet online omdat ik vanuit Belgie bestel en onze bank staat niet bij de betaalmogelijkheden… Indien je mij je rekening nummer via mail doorstuurt zal ik het bedrag storten en dan kan je mij het recept via mail doorsturen, ok? Hartelijke groet, Margo

    1. Hi Margot, dankjewel! Ik heb je een privé bericht gestuurd. Groet, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.