Recepttesters gezocht!

* * * UPDATE * * *

I.v.m. zwangerschap heb ik het maken van mijn boek helaas tijdelijk op pauze moeten zetten. Ook de zoektocht naar testers staat dus even stil, maar wanneer ik de draad weer oppak, zal ik dit via een oproepje in mijn nieuwsbrief (meld je hier aan) met je delen. Wie weet tot dan!

En voor nu kun je je mung-honger misschien nog even stillen met het recept voor het mungbrood…?

* * * * * * * * * * *

Er staan inmiddels zo’n veertig recepten voor mijn kookboek uitgetypt op mijn laptop en daarvan is de helft klaar om uitgetest te worden. Ik ben dus op zoek naar serieuze recepttesters!

Bekijk ook het voorproefje van mijn kookboek >>

recept-testers

Lijkt het je leuk om een recept voor mijn mungboek uit te proberen? Ik stuur je er dan eentje om stap-voor-stap uit te testen. Daarvoor in ruil vraag ik jouw feedback op alles: klopt het wat er staat, wat is er goed aan het recept, wat kan beter, wat ging goed bij het maken, waar ging het mis en waar lag dat aan, enzovoort, enzovoort?

Het maakt daarbij ├ęcht niet uit als je niet zo’n keukenprins(es) bent; misschien zelfs wel beter!

Wellicht ten overvloede; maar ik ga er vanuit dat je het recept niet met anderen deelt; het is alleen voor jouw test-ogen bestemd. Een foto van het resultaat mag je natuurlijk wel delen op Social Media. Alleen maar leuk, helemaal als je me daarin tagt  (@altijdtrek)

Interesse? Stuur me even een mailtje op info@altijdtrek.nl!

testers gezocht
Test je bijvoorbeeld deze lekkere pomme duchesses? – Eleana Jeannette (www.eleanajeannette.com) zette mij op de foto voor ze de oven in gingen.

 

Bekijk eerst het voorproefje van mijn kookboek >>

2 gedachtes over “Recepttesters gezocht!”

    1. Hi Tina, wat leuk dat je interesse hebt in mijn boek! Het loopt helaas (al ben ik persoonlijk wel heel blij met de reden) erg uit. De zwangerschapshormonen doen gekke dingen met me, waardoor ook mijn smaak al een tijdje helemaal op hol is geslagen. Heb je je toevallig al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Zodra ik nieuws heb rondom het boek, zal ik het via die weg laten weten! Groetjes, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.